Vandijkonline-vrienden-weblog

zaterdag, maart 10, 2007

Dagje Hoogeveen en Grou

We hebben vandaag een zeer nuttige dag achter de rug.
We zijn in Hoogeveen begonnen met - uiteraard na uitgebreid wikken en wegen over "doen we het of doen we het niet" en welke prijs vragen we - een advertentie en biljetten op te stellen,waarop het vakantiehuisje in Grou te koop aangeboden wordt.
Vervolgens zijn we naar Grou gereden, waar de heren met een meegenomen lier een door de laatste zware storm scheef gewaaide boom weer rechtop gezet en gestut hebben.
De volgende gang van Pahanspa en zijn zwager was naar het schiphuis, waar de laatste hand aan het "Sloepke" gelegd moest worden, omdat dat de komende week door de nieuwe kopers opgehaald wordt.
De jaren geleden heel stevig aan de balken boven het bootje bevestigde surfplanken en nog veel meer moesten daar afgehaald en naar het huisje vervoerd worden. Dit gebeurde heel vernuftig: surfplanken op het (redelijk verroeste) fietskarretje, zwager achter in de auto met de klep open, zodat hij het karretje achter de auto aan kon trekken. Jammer genoeg waren de dames een flinke wandeling met de hond aan het maken, zodat dit transport niet op de gevoelige plaat vastgelegd kon worden.
Nu zijn we weer terug op honk in Hoogeveen en binnen enkele minuten staat de advertentie van het vakantiehuisje op Marktplaats.nl

1 opmerking:

Marc zei

Mooi prijsje, ik zal er eens over nadenken. Misschien dat we hem voor die tijd nog een weekendje kunnen testen? :-)