Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, mei 20, 2012

Ondeugende huisdieren

Van mijn vriendin uit Amerika kreeg ik een aantal leuke plaatjes van een stelletje aanbiddelijke huisdieren, die eens even laten zien hoe ondeugend ze kunnen zijn. Deze twee schatjes bijvoorbeeld denken kennelijk dat er voor allebei een privé-kattenbak klaarstond en ze hebben daar heerlijk hun kontjes in gevleid.
Of deze twee lieftallige poesjes, die zichzelf naar een heerlijk plekje hebben gevochten. Ze gaan ervan uit dat je alles wat in de weg staat gewoon aan de kant schuift.
Deze hond had vast gehoord dat zijn baasjes de gang zouden gaan behangen en dacht maar vast een handje te helpen. Wat zullen die baasjes bij thuiskomst blij verrast geweest zijn!
Dit hondje vindt het achter de plaid lekkerder liggen dan erop en van opgeruimd houdt hij zo te zien al helemaal niet. Hij heeft het dus maar een beetje gezellig gemaakt in huis.
En dan deze. Om op te vreten toch met die schuldbewuste blik? Het boek boeide waarschijnlijk niet en daarom heeft hij vast geprobeerd of je er nog iets anders leuks mee kon doen dan erin lezen. En dat is goed gelukt!

1 opmerking:

Nell zei

Dieren, wat zijn ze toch leuk om te hebben! Altijd wel in voor iets spannends. Toch ben ik blij dat onze Joey deze kuren niet vertoond. Ook al is hij daarom dan een beetje saai. Maar als dier kun je natuurlijk ook net iets te ver gaan.