Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, mei 27, 2012

Wat een mooi plekje!

Dit is een bijzonder mooi plekje om eens even lekker uit te puffen van het fietsen en wat te drinken. Het is een tref als het bankje leeg is, want het is natuurlijk erg in trek bij iedereen. Maar gistermiddag boften we en hebben we daar even heerlijk zitten genieten van het mooie uitzicht en het lekker warme zonnetje. Totdat er een Engelssprekende familie vóór en achter ons ging zitten met de nodige vis- en picknick-attributen. Ze vroegen wel netjes of wij er bezwaar tegen hadden, maar we zijn even later toch maar opgestapt.
Je kijkt uit over een vijver - of ik geloof dat het eigenlijk een "oud" stukje Eem is - met allemaal wilgen eromheen en volgegroeid is met dotters die al begonnen te bloeien.
Opeens zagen we tussen die dotters van alles bewegen en ontdekten dat daar een hele stoet kleine meerkoetjes rondzwom. Je moet goed kijken, maar dan zie je dat het dotjes zijn!

1 opmerking:

Nell zei

En maar fietsen die twee in Baarn. Maar jullie zien zo wel prachtige dingen. En wat is er heerlijker dan even rusten op een bankje op zo'n hemels plekje. Manlief zal morgen tijdens het fietsen deze kans wel niet krijgen.