Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, februari 21, 2007

Bernard Roerdink exposeert in de Bibliotheek Baarn

Activiteiten - Bernard Roerdink exposeert in de Bibliotheek Baarn
Datum: 19-02-2007 t/m 26-03-2007

Bernard Roerdink exposeert in de Bibliotheek Baarn aan de Hoofdstraat 1 in Baarn, vanaf 19 februari tot en met 26 maart tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Bernard Roerdink is een amateur-schilder die vroeger graag tekende en sinds hij in de VUT is daarnaast met plezier de verfkwast hanteert.
Op de donderdagmiddag schildert hij in de Speeldoos met een aantal mensen onder leiding van Tom Kooreman. Deze donderdagmiddagen vormen Bernard Roerdink zijn inspiratie en zijn schildersplezier.
Bernard Roerdink schildert meestal figuratief maar vindt het ook leuk om zijn fantasie de vrije loop te laten. Op deze expositie is voornamelijk figuratief werk te zien en veel boten, oude boten.
De vorm van boten, de sfeer in de haven spreekt hem aan en of hij wil of niet, Roerdink komt weer graag terug op zijn geliefde onderwerp boten.
Bernard Roerdink schildert snel, soms te snel en daarom is acrylverf zulk fijn materiaal want je verft er zo weer overheen. De resultaten van dit snelle gedoe kunt u bewonderen in de Bibliotheek van Baarn.

Deze informatie staat op de website van de Bibliotheek Baarn onder "Activiteiten".

Geen opmerkingen: