Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, februari 14, 2007

Een bon

Pfff. Na een jaar of 5 hebben ze me weer een keer te pakken gehad. Op een zondagavond hebben de 'helden van de weg' geconstateerd dat ik (na correctie) 85 reed op de A12 bij Utrecht waar je 80 mocht rijden. Sjonge jonge, dit is echt een mega overtreding waar ik dan ook het inmense bedrag van €17,- voor moet betalen. Een boete waarvoor de administratiekosten hoger zijn dan het bedrag zelf en die mijns inziens ook helemaal geen zin heeft.
Beschikking
Hiervan gaat de verkeersveiligheid echt niet omhoog! Wel een compliment dat de acceptgiro na iets meer dan 3 weken, via kantoor, al op de mat ligt. Haast een reden om ze een boete te sturen wegens te snel processen van de informatie. ;-)

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Foei Marc! Er sluimert toch altijd nog iets crimineels in je! Hoe kun je het verkeer zo in gevaar brengen!
Het is dus maar goed, dat ze je een forse boete opgelegd hebben!
Dat de kosten hoger zijn dan de opbrengst is niet erg, tenslotte zitten er zoveel ambtenaren die hun brood moeten verdienen met onze overtredingen!

Hanneke zei

Eén keer in de 5 jaar een bekeuring voor iemand die zoveel op de weg zit valt erg mee. En dan ook nog voor 5 km. te hard rijden. Ze mogen je wel een bloemetje brengen i.p.v. een bekeuring geven! Maar of ze daar op zullen komen?