Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, mei 25, 2005

GrandSlam Parijs

Gisteravond toen ik onze plaatselijke tennis/squash gelegenheid binnen liep zag ik op de beamer mijn eerste beelden van dit jaar van het tennistournooi in Parijs, Roland Garros.

Onze Sjeng Schalken kon al niet mee doen door een achillespeesblessure, gisteren vloog ook Raemon Sluiter er al uit. Nederlanders zijn er dus niet zo veel meer, meer toppers zijn er genoeg. Zo speelt de nummer 1 van de wereld, Roger Federer, vandaag. Hij heeft al véééél gewonnen, maar nog nooit dit toernooi. Hij is daar erg op gebrand. Ook speelt vandaag de inmiddels 49 jarige Martina Navratilova in het dubbelspel (met Sanchez). Ze ziet er natuurlijk niet zo goed uit als bijvoorbeeld Maria Sharapova, maar ik vind het wel gaaf dat ze er nog gewoon staat en waarschijnlijk de eerste ronde ook nog wel door komt ook. Wil je de wedstrijden zien, dan kan dat live op de website. Je kunt daar ook gewoon het scoreverloop van de wedstrijden volgen in het scoreboard.

1 opmerking:

Marc zei

*lol*
Wie weet ooit nog in de dubbel met Bjorn Borg. André Agassi, inmiddels ook 35 ofzo, deed ook mee. Hij kwam de 1e ronde niet door, maar staat nog altijd in de top10 van de wereld.