Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, mei 15, 2005

Terug van vakantie.

Het zit er weer op, het weekje op Kos. Het is allemaal heel erg snel gegaan. Wat meestal betekent dat het erg leuk is geweest. En dat was ook zo. Zelfs het vliegen viel mee met op de heenweg een door Martinair gehuurd portugees toestel met motorproblemen. Dit leide maar tot een half uurtje vertraging. Op de terugweg hadden we helaas 4 uur vertraging maar dat wisten we al in het appartement zodat we daar nog konden eten en drinken.( Was toch 'gratis'). Almet al vlogen we om 2 uur 's nachts!!
Geen pretje dus. Julian heeft zich heel goed gedragen en we zijn wel trots op hem. Het kleine mannetje.:-) Het park zelf was ook super. Erg goed verzorgd, netjes en schoon. Heel vriendelijk personeel en leuke dingen voor de kinderen. Veel speeltoestellen, kinderclub, kinderdisco etc.. Het eten was ook prima maar 's avonds mocht er wel wat meer smaak aan zitten. Het ontbijt was echt te gek, ik bleef maar eten. Nadeel van zo'n groot park is dat je wel met heel veel tegelijk zit te eten. Soms net een vreetschuur.
Het weer was in het begin fris maar het werd al snel lekker warm, niet te heet zodat Julian lekker kon spetteren.
Hij heeft zich heel erg vermaakt. Hij is dol op bussen en scooters, die ook veel langsreden. Vogeltjes vind hij nu ook mooi, maar het mooiste vond hij de schommel. Deze kon hij zo vinden vanaf de andere kant van het park.
Kortom een geslaagde vakantie in een heel goed hotel/appartementenpark.Zeker een aanrader.

3 opmerkingen:

Marc zei

Goed om te horen dat de vakantie leuk was! Het is altijd jammer om het er weer op te hebben zitten, maar lekker als je dan terug kan kijken om een fijne tijd. Leuke foto! Hoeveel heb je er genomen?

Mawilma zei

Ook al zo'n leuke foto van een zongenieter. Ik hoop dat we binnenkort de rest ook kunnen bewonderen via je website (Look at Vanhoek of is dat project nog niet van de grond?)
Vervelend die vertraging, maar prettig dat je in het appartement mocht blijven.
Jeanette had vanuit Tenerife ook 4,5 uur vertraging, maar werd gewoon op tijd opgehaald en moest al die tijd op het vliegveld rondhangen.
Andere reisorganisatie?

Mawilma zei

Wat een mooie website van je broer!
Ik heb hem net uitgebreid bekeken. Hij maakt prachtige foto's. Leuk zo'n beroemdheid als broer. Het is mooi om op deze manier het resultaat van beide talenten in deze familie te kunnen bewonderen.
De LookatvanHoek-site ziet er ook veelbelovend uit. Als hij klaar is zal ik hem graag helemaal bekijken.