Vandijkonline-vrienden-weblog

donderdag, juni 02, 2005

Lion King

Afrika ontwaakt. Alles in de eindeloze savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen.
Via mijn werk kregen we een aanbieding om hier vanavond voor €25,- per kaart naar toe te gaan. De plaatsen die we hebben in het Fortis Circustheater zijn nog eerste rang ook. Ik heb er zin an!

3 opmerkingen:

Mawilma zei

Je kunt er niet meer zin an hebben dan ik !!!!!!!!!!

Peter zei

Het was super, was het niet?

Volgens mij hadden jullie mooie plekken, de olifant kwam vlak bij jullie voor langs nietwaar? (Anita schrok zich in het begin de rambam: zo'n man met een vogel slaakte een oerkreet vlak bij ons)

Wij vonden dat wij voor mooi net iets te ver weg zaten, gezichtsexpressies waren niet goed zichtbaar. Maar dat was dan voor ons ook het enige minpuntje.

Verder hadden we de auto op een parkeerplaats langs het strand. Lekker na de musical nog even een stukje lopen, en geen gedring in de parkeergarage. Snap je?

Mawilma zei

Wij hadden ook geen gedrang in de parkeergarage: we stonden op de hoogste verdieping, maar hoefden door het gebruik van Marcs creditcard niet in de rij te gaan staan. Wel moesten we toen we lager kwamen achter de file aansluiten om uit te rijden.
Aangezien Fleur na de voorstelling op Marc z'n arm al bijna in slaap viel zijn we zo snel mogelijk naar huis gereden. Had jullie ook zo'n grote file en nog een omleiding?
Maar het was de moeite waard. Wat een spektakel! Fleur vond het prachtig dat alles vlak voor onze neus langs paradeerde.
Jullie zullen daar middenbovenaan wel een prachtig overzicht gehad hebben.