Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, september 02, 2005

Dagje uit

Gisteren zijn wij met een stuk of 900 ook gepensioneerde Ahold-medewerkers een dagje uit geweest.(In totaal gaan er deze week, verdeeld over 5 dagen, 4500 mensen mee.)
De reis ging naar het Dolfinarium in Harderwijk. Ik had medelijden met de "normale" bezoekers, want als je met zo'n club mensen binnenkomt is het best wel druk.
We zijn dus maar niet naar de dolfijnenshow gegaan, maar hebben wel deze dieren van beneden uit bekeken en zo kon je ze heel goed zien. Deze kwam ons echt begroeten.

Verder hebben we een tijd heerlijk in een stoel op het strandje zitten kijken naar een kite-surfer, die daar een "voorstelling" voor ons gaf.
Ook hebben we wat door Harderwijk gelopen. Een heel mooi oud stadje.
Later op de middag gingen we met de bussen naar de Eemhof, waar in een gigantische eetzaal, uitgebreid met een grote party-tent, de tafels voor ons gedekt stonden en we met muziek van een leuke band en een toespraak van de commercieel directeur van Albert Heijn ons diner konden nuttigen.
Het was leuk om weer diverse oude collega's te ontmoeten, waaronder de "chef", waarbij Hans zo'n 45 jaar geleden werkte.
Al met al een mooie dag.

1 opmerking:

Marc zei

Als ik dit zo lees ben ik blij dat jullie je goed vermaakt hebben. In de haven naast het Dolfinarium hebben wij in de vakantie wel eens gelegen met de boot en weten dus alles van het mooie plaatsje.