Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, maart 26, 2006

Operatie slaapkamer geslaagd!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft Tim een hoogslaper. Helaas niet degene die we vorig jaar hebben besteld, want die is er nog steeds niet. Maar we hebben een goed alternatief gevonden. Zaterdagmorgen gingen Fleur en Tim aan de gang om 'em in elkaar te zetten en Marc mocht af en toe helpen. Tim vond het best spannend om zo hoog te slapen, maar wel heel stoer.
Vanmorgen verder met operatie slaapkamer, er moest nog een kast en een nieuwe lamp komen. Tja, wat doe je dan: naar de Ikea, het perfecte uitje voor een zondagmorgen. We hebben het gelukkig weer overleefd (we hadden al uit voorzorg dopjes in onze oren gedaan tegen al die schreeuwende kinderen) en we hebben gevonden wat we zochten!
Op de foto's kunnen jullie een beetje zien hoe het tot nu toe geworden is.

En als je nu denk dat Tim lekker slaapt in zijn nieuwe bed heb je het mis ... Fleur was zo jaloers op het hoge bed, dat ze een nachtje geruild hebben. Weltrusten!

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Jullie hebben je weekend dus wel heel erg nuttig besteed.
Het ziet er vreselijk stoer uit.
Lachen dat hij meteen al een nachtje wilde ruilen met Fleur.
Ik hoop voor jullie dat ze alletwee heerlijk slapen na zo'n druk weekend!

Jeanette zei

Wat een mooi bed zeg!! Kan me voorstellen dat Tim apetrots is. Enne Aivlys, je mag wel een warming-up doen voor je het op gaat maken :-)