Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, december 07, 2011

Er blijft niet veel tuin meer over.....


Vandaag gun ik jullie eens een blik in onze achtertuin. Eigenlijk is het ons "achterbuurtje", maar dan niet in de denigrerende zin van het woord.
Het wordt hier hoe langer hoe voller. Meteen links van ons huis hebben onze buren een soort open serre gebouwd, waarvan je de muur en het golfplaten dak kunt zien. Achter in hun tuin staat een Zweeds tuinhuisje, erg leuk om te zien, maar eigenlijk veel te groot voor ons formaat tuintjes. En daarnaast is ook nog een klein fietsenhokje gebouwd.
Nu zijn de achterburen drie meter aan hun huis aan het bouwen. Ze zijn daar in het voorjaar mee begonnen. Er is toen geheid en er is een muurtje opgetrokken, waarna alles werd afgescheiden door een groot stuk blauw plastic en deze week gaat de bouw dus weer verder.
Vanaf 's morgens vroeg wordt er geboord en geklopt en geschuurd en weet ik al wat meer, maar de achtermuur ligt er nu uit.
Ik kan niet zeggen dat we hier allemaal blij van worden, want denk maar eens drie meter aan dat huis en van die tuin af en je kunt zien dat we er weer een postzegeltuintje bij hebben. Het uitzicht van bovenaf wordt zo wel heel erg rommelig. Maar ja, we gunnen iedereen zijn pleziertjes wel hoor.

1 opmerking:

Nell zei

Dat je ieder zijn/haar plezier gunt snap ik. Ook kan je er geen bal aan doen. Maar leuk is anders inderdaad weer een postzegeltuintje er bij.