Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, april 19, 2005

De populairste gay bn'ers

Van vrijdag 22 tot en met maandag 25 april wordt in de RAI een lifestyle evenement voor homo's en lesbiennes gehouden. Vier dagen lang zijn er trendy modeshows, optredens van artiesten, culinaire evenementen, maatschappelijke debatten en hippe feesten. In aanloop naar de eerste editie van Rainbow Experience keek onderzoeker de Hond naar de populairste gay bn'ers (m/v) in Nederland.
Bij de mannen staat De Leeuw bovenaan met 31 procent, gevolgd door Marc-Marie Huijbregts met 25 procent. Op een derde plaats staat Andre van Duin met 22 procent en op een vierde plaats Carlo Boszhard met 21 procent. Die plaats moet hij delen met Albert Verlinde, zouden ze van elkaar af kunnen blijven?
Opvallend is dat de lijst grotendeels is gevuld met cabaretiers en komieken. Bij de vrouwen staat alleen op de eerste plaats een cabaretier: De Breij met 29 procent, gevolgd door Inge Diepman met 20 procent en op een derde plaats Nelly Frijda met 17 procent.

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Weet je wat ik zo vreemd vind? Ze willen absoluut niet gediscrimineerd worden, maar hebben wel altijd allerhande "eigen" festiviteiten.
Wij moesten eens een feestje geven waar homo's en lesbiennes niet welkom waren!

Marc zei

Marc-Marie is zeker wel gay. In WieisdeMol? werd dit ook zelfs door hem uitgesproken. En zoals je zelf al zegt, hij komt ook zeker zo over.