Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, januari 10, 2007

Alerte toiletjuf

Hebben jullie vanochtend ook in de Telegraaf gelezen over die slimme toiletjuffrouw bij het Casino, die de een of andere overval heeft voorkomen?
Ik snap alleen niet, dat men nu zo apetrots alle details prijsgeeft.

"De toiletjuf was tijdens haar schoonmaakrondes steeds weer op kalkgruis in de dames-wc’s gestuit. Dat vond de Rotterdamse poetsvrouw zo verdacht dat ze naar haar chef was gestapt. Deze onderwierp vervolgens het plafond in de toiletten aan een inspectie en vond tot zijn verbijstering achter de platen een pistool, bivakmutsen en inbrekersgereedschap."
In het vervolg zullen eventuele criminelen dus wel goed hun rotzooi achter zich opruimen, zodat een volgende poging niet verijdeld kan worden.
Ik erger me wel vaker aan het onthullen van allerlei details die tot oplossing en/of aanhouding hebben geleid. Ik vind dat zo dom!!! Iedereen leert daar weer van, ook degenen, die toch weer door fouten door de mand moeten gaan vallen.
Wat vinden jullie hiervan?

2 opmerkingen:

Marc zei

Dan zouden ze ook programma's als CSI moeten verbieden, daar kun je veel meer leren als iets simpels als je troep op ruimen.

Mawilma zei

Dat ben ik helemaal met je eens. Ik vind ze walgelijk!
Ook ben ik het met Marc eens, dat programma's als CSI heel leerzaam zijn voor criminelen.
Dan is Baantjer wat onschuldiger. Of de Anti-Alcoholbeweging moet in opstand komen over het feit, dat een cognacje in een kroeg hem altijd inspiratie biedt.