Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, januari 28, 2007

Hattrick

Zoals vandaag aan Marc verteld ben ik sinds een weekje bezig met het spel Hattrick. Dit is een geinig spel waarin je het hele management van een voetbalteam voor je rekening mag nemen. En (rapapa rapapa)... Vanavond heeft mijn team -DBox- de eerste wedstrijd gespeeld, en GLORIEUS gewonnen!
Hieronder het verslag van deze zinderende wedstijd:

Felle opklaringen verwelkomden de 2165 liefhebbers die zich in Jukebox hadden verzameld. De 4-4-2-opstelling van DBox zag er boeiend uit. De coach had deze spelers uitgezocht om te starten: Konraad - Šlechta, Kwartel, Burger, Alting Bles - Plomp, Schwarz, Haas, Weijermans - Oud, Noordhoek.

De 4-4-2-opstelling van A.V.C zag er boeiend uit. De coach had deze spelers uitgezocht om te starten: Rynsewyn - Brandsen, Kelderman, Karnebeek, Kieft - Raatgever, Gaasenbeek, de Keizer, Meijlink - Borgsteede, van der Horst.

Door een aanval van DBox via de rechterkant van het veld kwam Driekus Noordhoek alleen voor keeper Arco Rynsewyn, maar die redde met een goed blok. DBox had een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen toen Floris Alting Bles opkwam over links, maar zijn slappe schot ging recht in de handen van Arco Rynsewyn. In de 32e minuut viel Roger Plomp van DBox op de rand van het strafschopgebied. De scheidsrechter gaf Roger Plomp resoluut een gele kaart voor een schwalbe. DBox kwam in de 38e minuut van de wedstrijd aan de leiding met 1-0 toen Frans Schwarz de diepte opzocht, een geweldige pass ontving en met een volley de bal net onder de lat werkte. Alfred Burger van DBox kreeg geel toen hij de bal wegtrapte na het fluitsignaal van de arbiter. DBox kreeg in de 40e minuut een penalty, die netjes werd ingeschoten door Bert Weijermans. 2-0 voor de thuisploeg. De teams gingen met een 2-0 stand de rust in. DBox had het meeste balbezit, namelijk 74 procent.

Frans Schwarz had een uitbreiding van de voorsprong op zijn schoen toen hij zich in de 67e minuut op de linkerflank vrijspeelde, maar hij schoot de bal in het zijnet. Hermannus Gaasenbeek was onvoldoende in conditie om de vijandelijke aanvallen bij te houden. Na 72 minuten ontbrak het hem net aan een stapje meer om DBox-speler Douwe Haas te verhinderen de 3-0 te scoren. Niet zo verrassend beschouwde DBox het vervolgens als zijn belangrijkste opgave om de voorsprong vast te houden. Met een mooie redding hield keeper Arco Rynsewyn de bezoekers in de 76e minuut in de wedstrijd toen de op rechts doorgebroken Driekus Noordhoek een heuse kanonskogel afvuurde. De counteraanval van A.V.C kon alleen door een obstructie worden gestopt. Brandon Meijlink zette zich achter de bal en schoot hem in één keer in het doel. De scheidsrechter keurde het doelpunt echter af omdat hij gefloten had voor een indirecte vrije trap! Deze helft was DBox met 85 procent het meest aan de bal.

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Peter, wat leuk om weer eens wat van jou te zien!
Jammer alleen dat de link niet werkt.
Zo te lezen was het een superspannende wedstrijd!

Marc zei

Zo, gefeliciteerd! Een veel betere uitslag dan je had verwacht!
Ik heb de link in de post even aangepast, die doet het nu dus wel.