Vandijkonline-vrienden-weblog

donderdag, januari 18, 2007

Ben weer thuis

Gelukkig ben ik om 14.00 uur naar huis gegaan om de ergste zooi voor te blijven. Nu ziet het er zo uit.
files 18jan07 16.00 uur
Dat streepje boven Amersfoort is de afsluiting van de A28 waar ik dus flink last van had kunnen hebben. Ik hoor de nieuwe hit van Marco Borsato al: Rood is de kleur van jouw file! Succes als je de weg nog op moet!

5 opmerkingen:

Marc zei

Bij ons gaat het enorm te keer nu. De schutting staat pal op de wind en staat vol te zwiepen. De palen staan redelijk diep en hoop dat 'ie voldoende goed staat. Het is een goede test in elk geval.

Jeanette zei

HIer (in Baarn) gaat het anders behoorlijk te keer! De lucht is drijs en de wind raast. Aan de overkant is de brandweer een boom, die tegen een huizenblok is aangewaaid, in stukken te zagen en bij de overbuurman ligt de hele schutting plat!

Mawilma zei

Marc ik ben in elk geval blij dat je veilig thuis bent. Hier in Hoogeveen gaat het ontzettend te keer! Regen, wind, bliksem en donder.
Het is zo'n hondenweer, dat de hond eigenlijk niet uitgelaten kan worden en die houdt er sowieso niet van om in de nattigheid te plassen!
Ik weet niet waar Richard vandaan moet komen, maar de kans op files is voor hem ook erg groot zo te zien.

Mawilma zei

En voor jou, Michel, hoop ik natuurlijk ook dat je meer last houdt van de zon dan van storm en regen, hoewel het natuurlijk ook wel lastig is.
Heb je je zonnebril bij je?

Anoniem zei

Marc, ik heb net 5 mailtjes ontvangen. Het werkt dus! Bedankt hoor. Wij wilden net even een boodschap doen, maar de meeste winkels waren gesloten vanwege het weer. We moesten dus onverrichterzake terug. Hanneke